Béla-bál 2018

Idén február 2-án 18 órai kezdettel került megrendezésre iskolánk legnépszerűbb rendezvénye, a Szülői Munkaközösséggel közösen szervezett a Béla-bál, melynek témája ez évben a velencei karnevál volt. Míg a bál programjának felelőse az iskola Diákönkormányzata volt, addig a ruhatár, a büfé és a tombolasorsolás sikeres működtetésében a Szülői Munkaközösség nyújtott segítő kezet.

Az est hangulatának felelőse Titz Tibor ceremóniamester volt, aki a legkülönbözőbb játékos feladatokkal kovácsolt közösséget a fiatalokból. A megelőző két alkalomhoz hasonlóan idén is három helyszín tette lehetővé, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb szórakozási formát. A táncteremben (tornaterem) DJ Mezzo (Buda Gyula) zenélt, a kisteremben, amely egyben büféként is funkcionált, iskolánk diákjai (Fiskál Diána és Fazekas Dániel) lépett fel, míg a teaházban (énekterem) Piedl András zongorázott. Néhány diákunk pedig az utcabálok hangulatát hozta el az iskola folyosóira magánszámaik előadásával.

Az estet színesítette ezen kívül a DÖK által szervezett jelmezverseny, amelynek során a velencei karnevál hangulatához leginkább illő jelmezt viselő diákok értékes nyereményekkel gazdagodtak az SzMK felajánlásával, valamint a Szülői Munkaközösség által vezényelt tombolasorsolás.

Tanulóink biztonságos hazatéréséről a Szülői Munkaközösség által felajánlott buszjárat gondoskodott. A rendezvény jó hangulatához nemcsak a Diákönkormányzat és a Szülői Munkaközösség munkája, hanem a DÖK-csapattal szorosan együttműködő 10. M osztály is hozzájárult, akik Sudár Péter osztályfőnök és Lipták Dominik diákönkormányzatos tanuló vezetésével életnagyságú velencei figurákat mintázva a tornateremből a bál témájához illő különleges tánctermet varázsoltak.