Zeneiskolai beiratkozás

Kedves Szülők!

Szeretettel várjuk a zene iránt nyitott és érdeklődő gyermekeket a 2023/2024-es tanévben is! A következő hangszerek tanulására van lehetőség zeneiskolánkban: furulya, fuvola, trombita, kürt, zongora és hegedű. Hetente 2×30 percben történik a hangszeres tanulás, és 2×45 percben a szolfézs óra, amely az elméleti hátterét biztosítja a választott hangszer minél hatékonyabb elsajátításának.

Olvasson tovább... “Zeneiskolai beiratkozás”

Ballagás 2023

Tisztelt szülők, családtagok, ismerősök!

Szeretettel meghívjuk 2023. május 6-án 10:00 órára a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12. A és 12. M osztályos tanulóinak ballagási ünnepségére.

Balázsné Györek Zsuzsanna
intézményvezető

ballagas 2023

Történelem OKTV siker

A 2022/2023-as tanévben megrendezett történelem OKTV-n több száz induló közül a döntőbe 31 tanuló vehetett részt. Maill Attila a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 12. A osztályos tanulója 194 pontos eredményével a 3. helyezést érte el. Felkészítő tanára: Kovács Csilla.

Szívből gratulálunk a versenyzőnek és tanárának ehhez az óriási sikerhez!

Tollaslabda diákolimpia

Szabó Jázmin 12. M osztályos tanulónk a tollaslabda diákolimpia észak Magyarország területi döntőjében megyei 2. helyezést ért el.

Gratulálunk!