Fogadóóra

Tisztelt Szülők!

A pandémiás helyzetre való tekintettel nem tudunk személyesen fogadó órát tartani, viszont szeretnénk Önöknek lehetőséget adni arra, hogy a tanároktól e-mailen, vagy telefonon keresztül tudjanak érdeklődni gyermekük előre haladásáról.

Amennyiben jövő héttől a középiskolás tanulók is járhatnak iskolába, akkor tanáraink a honlapon található fogadó órák alatt (https://3belazirc.hu/wp/tanarok/

Olvasson tovább... “Fogadóóra”

Online előkészítő

 

Kedves Felvételizők, tisztelt Szülők!

A pandémiás helyzetre való tekintettel idén sajnos nem tudjuk megtartani a művészeti képzésre jelentkezők számára előkészítő foglalkozásainkat. Videó formájában tesszük közzé a 3 megoldandó feladatot. Instrukciókat adunk és lehetőséget biztosítunk, hogy a feladatokat egy email címre elküldve a diákok visszajelzést kaphassanak munkájukról.

Olvasson tovább... “Online előkészítő”

Felvételi Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Kedves érdeklődő 8. osztályos Diákok!

A járványügyi helyzet miatt iskolánkban a pályaválasztási rendezvények (nyílt nap, pályaválasztási tájékoztatók) sajnos ELMARADNAK.

A zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium, Technikum és Alapfokú Művészeti Iskola kínálatáról, az intézményben folyó munkáról a következő módokon kaphatnak információkat:Olvasson tovább... “Felvételi Tájékoztatás”