Sportszakkör regisztrációk

Tisztelt Diákok!

Kérjük válasszanak kedvükre az alábbi sportkörökből. Az adott sorok lenyílnak és így van lehetőség a regisztrációra név, osztály megadása után. A gyógytestnevelésre kötelezettek automatikusan a pénteki gyógytestnevelés órán kötelesek részt venni.

* A naptár alatt ne felejtse el kijelölni az óra időpontját is (kékkel írva az időpont), különben nem tud regisztrálni.

Olvasson tovább... “Sportszakkör regisztrációk”

Mindennapos testnevelés

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulóink!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 27.§ (11) bekezdésében foglaltak szerint a mindennapos testnevelés heti öt órájából legfeljebb heti két óra

1) iskolai sportkörben való sportolással,

2) versenyszerűen sporttevékenységet folytató igazolt, egyesületi tagsággal rendelkező vagy amatőr sportolói sportszerződés alapján sportoló tanuló kérelme alapján a tanévre érvényes versenyengedélye és a sportszervezete által kiállított igazolás birtokában a sportszervezet keretei között szervezett edzéssel, (igazolt versenyzők)

3) egyesületben legalább heti két óra sportszervezetben sporttevékenységet folytató tanuló kérelme alapján a félévre érvényes, a sportszervezet által kiállított igazolással váltható ki.

Olvasson tovább... “Mindennapos testnevelés”

Tanévnyitó és első tanítási nap

Kedves Diákjaink, tisztelt Szülők!

Tanévnyitó ünnepségünket 2022. augusztus 31-én 16:00 órai kezdettel tartjuk.
A 9.NY és 9.M osztályoknak a tanévnyitó ünnepség után 17:00-tól szülői értekezletet tartunk, ahol bemutatkoznak tanáraik is.
A 9.NY és 9.M osztály augusztus 31-én, a többi osztály pedig szeptember 1-én kapja meg tankönyveit.
2021. szeptember 1-én az első tanítási napon a felsőbb évfolyamoknak 3, a kezdő osztályoknak 5 osztályfőnöki órát tartunk.

Olvasson tovább... “Tanévnyitó és első tanítási nap”

9ker/10ker

Tisztelt Érdeklődők!

Az Agóra Veszprém Kulturális Központ és a zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tisztelettel meghívja Önt az iskola grafikus tanulóinak 9KER/10KER című kiállítására.

Megnyitó időpontja: 2022. július 13,. szerda, 17:30 órai kezdettel

Helye: 8200, Veszprém Táborállás park, Táborállás tér 1, – Agóra Veszprém Kulturális
Központ

A kiállítást megnyitja: Rác Csenge