Pap Adrienn

Minden egy porszemnyi dologból indult, és most itt vagyunk.
Nagy dolgokat vihettem véghez, de most számomra a legjelentősebb az, hogy egy önálló kiállítást mutathatok be egy átlagos emberként.
Eddig mindenki csak a külsőmről ismert hiszen az könnyen megjegyezhető volt…
De most szeretnék valamit adni magamból, hogy ne csak úgy ismerjenek, ahogy eddig…
A III. Béla, Zirci Művészeti iskola tanulója vagyok, negyedéves grafikus, tele álmokkal és megvalósításra váró tervekkel.
Az alkotásaim célja, a kézi grafika és a költészet vegyítése, mellyel azt szeretném elérni, hogy közelebb kerüljön mindenki egy olyan formátumhoz, ami nem gyakori.
Az irodalom egyébként sem foglal mostmár jelentős szerepet a közéletben, én mégis ebbe kapaszkodtam most, hiszen valami különleges szépség rejlik minden vers mögött, valami abszurd mégis kézzel fogható, valami, ami több mint a beszéd, hiszen érzelmeket tükröznek.
Számomra a versek mindig is olyan ,,dolgok” maradnak, amivel a kimondhatatlant is kimondhatjuk, az érezhetetlent érezhetjük és láthatjuk azt, amit más nem lát, csak mi, mert saját magunkat adja vissza töredékként egy-egy költemény.
Évek óta a rajzolás mellett írással is foglalkozom, a későbbiekben pedig ha lehetőségem akad, szeretnék kötetet is kiadni és a grafikába mélyebben bele ásni magam, de ez még várhat…első a fejlődés és a tapasztalatszerzés.
Most pedig két kedvenc (egy amerikai és egy magyar) költőt választottam, hogy a két külön világot is ötvözzem és olyat nyújtsak, ami konfortzónán kívüli és ami egy kicsit mindenkihez szólhat.
Emellett pedig köszönetet szeretnék mondani két jelen lévő embernek, tanárnak. Szeretném nekik megköszönni a lehetőséget, a pozitív hozzáállást és megannyi más dolgot amit ők nekem nyújtottak, mégha ezt nem is tudják.
A legjobb tanárok azok, akik inspirálni tudják a tanítványaikat, akik utat mutatnak és tiszta szívűek.
Olyan emberek, akiket önmagáért tisztelnek, nem pedig kötelességtudatból.
Hiszen néha a tanár személye fontosabb, mint az, amit tanít.
Köszönöm Hegedűs B. Piros, és Horváth Zsuzsanna tanárnő!