Tájékoztató a Zirci középiskolákban tanuló gyermekétkeztetésével kapcsolatosan

A koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló 1102/2020. (III.14.) Korm. határozat értelmében 2020. március 16. napjától az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Ez a változás érinti a települési Önkormányzat gyermekétkeztetési feladatát is.

 Fentiekre tekintettel a gyermek étkeztetéssel kapcsolatos feladatok ellátása érdekében kérem, hogy 2020. március 15-én (vasárnap) 20.00 óráig jelezze amennyiben IGÉNYBE KÍVÁNJA VENNI az Önkormányzati konyha által előállított déli meleg főétkezést (ebédet)

Az ebéd igénybevételi szándékát az alábbi elérhetőségek valamelyikére jelezze: a csaladsegitozirc@gmail.com e-mail címre, vagy a 06-20/563-2208-as telefonszámon a gyermek nevének és osztályának megjelölésével.

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy a tízórait és az uzsonnát nem áll módunkban biztosítani, valamint az ebédet – igénybevétel esetén – éthordóban kell elszállítani a Zirc, Alkotmány u. 16. szám alatti, szakképző iskolai konyhájából, 11.30 óra és 13.00 óra közötti időszakban.

Megértésüket köszönjük!

Koós Kata
s.k.

Zirci Önkormányzati Szolgáltató Központ
intézményvezető